
تفاوت بین پروتئین کردن و کراتین کردن مو
امروزه استفاده از روش های درمانی مو مانند کراتین کردن و پروتئین درمانی مو بسیار مرسوم است. موی سالم می تواند نقش بسیار مهمی در اعتماد به نفس افراد داشته باشد. موهایی که آسیب می بینند ظاهر جالبی ندارند علاوه بر این اگر در جهت درمان موهای آسیب دیده اقدامی انجام ندهید قطعا آسیب به ریشه ی موها رسیده و تاثیر بسیار منفی برروی ریشه و پوست سر خواهند گذاشت. آسیب ها تا زمانی که در ساقه ی مو هستند می توانند با استفاده از روش ها ی مختلفی درمان شوند اما آسیب هایی که به ریشه وارد می شود به راحتی قابل درمان نبوده و حتی ممکن است هیچوقت درمان نشوند. زمانی که سن انسان بالا می رود خود به خود به دلایل مختلف موها کم پشت می شوند.
اگر شما آسیب های مو را جدی نگیرید کم پشت شدن موها تا حدی پیش میرود که به کچلی و بسیاری دیگر از مشکلات ختم می شود. بنابراین توصیه ی نیووافت به شما عزیزان این است که چنانچه آسیبی برروی موهای خود مشاهده کردید حتما در جهت درمان و رفع آسیب اقدام نمایید. از پرطرفدارترین روش های درمان مو می توان به کراتین کردن و پروتئین تراپی اشاره کنیم. در ادامه شما را جزییات بیشتری از این دو روش آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

کراتین یکی از پروتئین های مهم و ضروری در پوست و مو و ناخن انسان است. وجود این پروتئین زیبایی و سلامت موها را تضمین می کند.
کراتین چیست و کراتین درمانی به چه صورت است؟
کراتین یکی از پروتئین های مهم و ضروری در پوست و مو و ناخن انسان است. وجود این پروتئین زیبایی و سلامت موها را تضمین می کند. عدم وجود آن نیز می تواند بافت طبیعی مو را تخت تاثیر قرار داده و ظاهر ناخوشایندی برروی آن ها ایجاد نماید. در روش کراتینه کردن مو از موادی برای نرمی و لختی موها استفاده می شود. در واقع کراتین درمانی مو با استفاده از موادی که برپایه ی کراتین مصنوعی هستند استفاده می شود تا ساختار طبیعی مو بازگردانده شده و موها حالتی صاف و سالم پیدا کنند. افرادی که از موهای مجعد و وز خود خسته شده اند سراغ این روش می روند و از نتیجه گیری آن بسیار خرسند و راضی هستند.
پروتئین تراپی چیست؟
افرادی که موهایشان در اثر عوامل مختلفی مانند استفاده از مواد شوینده و مراقبتی اشتباه یا استفاده بیش از حد از مواد شیمیایی و … دچار آسیب شده است می توانند از روش پروتئین تراپی استفاده نمایند. در داقع در این روش پروتئین های مورد نیاز مو تامین می شود و موهایی که آسیب دیده اند یا پیوند های آن ها دچار شکستگی شده است درمان می شوند. در این روش آبرسانی مو نیز انجام می شود.
یعنی شما پس از انجام عمل پروتئین تراپی خشکی موهایتان به صورت کامل رفع می شود و رطوبت مورد نیاز مو تامین میشود. با استفاده از این روش شما ظاهری بسیار زیبا و خوشحالت برروی موهای خود مشاهده خواهید کرد. در روش پروتئین تراپی علاوه بر تامین پروتئین های ضروری مو،موهای شما صاف می شود و دیگر خبری از موهای وزوزی و زمخت و بدحالت نخواهد بود. ممکن است شما فکر کنید که که عملکرد هر دو روش فوق به یک صورت بوده و تفاوتی با هم ندارند اما باید بدانید که این یک تفکر غلط است و تفاوت این دو روش به صورت زیر است.
تفاوت کراتینه کردن مو با پروتئین تراپی
همانطور که در قسمت بالا اشاره شد کراتین فقط یکی از پروتئین های مورد نیاز مو است و در روش کراتین درمانی در واقع موهای شما فقط یکی از پروتئین های مهم و ضروری را دریافت خواهد کرد. اما در روش پروتئین درمانی به موهای شما چند پروتئین مهم و ضروری تزریق خواهد شد. یعنی در این روش مواد درمانی و مغذی بیشتری به موهای شما خواهد رسید. یکی دیگر از تفاوت های مهمی که باید به آن اشاره کرد مدت زمان ماندگاری این دو عملکرد است. افرادی که موهای خود را با استفاده از روش کراتین درمانی صاف و درمان می کنند میگویند که ماندگاری آن حدودا 4 تا 6 ماه است و حتی در مواردی مشاهده شده است که ماندگاری آن با رعایت نکات بعد از کراتین بسیار بیشتر هم شده است.

در روش پروتئین درمانی به موهای شما چند پروتئین مهم و ضروری تزریق خواهد شد. یعنی در این روش مواد درمانی و مغذی بیشتری به موهای شما خواهد رسید.
این درحالی است که ماندگاری پروتئین تراپی فقط 4 تا 6 هفته است. تفاوت مهم دیگری که دو عمل فوق با هم دارند این است که در روش کراتین هدف بیشتر بر شافی مو متمرکز است و شما پس از انجام این عمل موهایستان از حالت فر و مجعد بودن خارج می شود. اما در روش پروتئین درمانی هدف بیشتر درمان مو است. در این روش ساختار مو بصورت عمیق ترمیم و تغذیه می شود و تمامی آسیب هایی که باعث شده است که بافت طبیعی مو دچار مشکل شود رفع شوند.
اگر بخواهیم این دو روش را از نظر خطرها و عواقبی که دارند بررسی کنیم باید گفت که در روش هایی که از فرمالین بیشتری استفاده می شود قطعا خطر بیشتری فرد را تهدید می کند هرچند که باز هم در هر دو روش اگر اقدام به صورت صحیح انجام شود و از مواد اصلی استفاده شود این خطرات بسیار ناچیز خواهند بود. به طور کلی در روش کراتین کردن مو از فرمالین بیشتری استفاده می شود ولی در روش پروتئین درمانی این مقدار بسیار کمتر است. بنابراین توصیه ی ما این است که اگر فرد بسیار حساسی هستید بهتر است روش دوم را امتحان کنید.
جمع بندی
مهمترین تفاوت میان دو عملکرد فوق در ساختار مواد اولیه ای است که در ترکیبات محصولات مورد استفاده برای این دو روش است. با بررسی های دقیقی که انجام شده است باید گفت که در ترکیبات مواد کراتین درمانی از پروتئین بتا استفاده می شود و این در حالی است که در مواد پروتئین تراپی از چندین پروتئین استفاده می شود. اگر به دنبال روشی هستید که بیشترین تاثیر را در درمان موهای شما داشته باشد و همچنین هزینه ی کمتری برای شما داشته باشد حتما سراغ روش پروتئین درمانی بروید. اما اگر شما بیشتر هدفتان صافی و لخت شدن موهایتان است بهتر است کراتین درمانی را امتحان کنید. و به طور کلی باید گفت که کراتین درمانی هزینه ی بیشتری نسبت به پروتئین درمانی برای شما به دنبال خواهد داشت.

مهمترین تفاوت میان دو عملکرد فوق در ساختار مواد اولیه ای است که در ترکیبات محصولات مورد استفاده برای این دو روش است.
و در آخر
بهتر است بدانید که هر کدام از روش های فوق می تواند به نحوی بر موهای شما تاثبر مثبتی داشته باشد. چنانچه موهای شما خشک و وز است و رطوبت طبیعی موهای شما تحلیل رفته است یا اگر بافت طبیعی موهای شما آسیب دیده و پیوند های بین ملکول های موی شما شکسته شده است و موهایتان هنگام شانه کرد تکه تکه و خرد می شودمی توانید هر کدام از این روش ها را امتحان کنید. برای اینکه موهای شما با استفاده از این دو روش بهترین نتیجه گیری را داشته باشد حتما این اقدامات را با کمک فردی که آشنایی بیشتری با کراتین درمانی و پروتئین درمانی دارد انجام دهید. انتخاب مواد اصلی و با کیفیت مهمترین نکته ای است که شما باید قبل از انجام هر گونه عملی برروی موهای خود رعایت نمایید. اگر مواد شما با کیفیت نباشد ممکن است آثار بسیار مخرب و غیر قابل جبرانی برروی موهای شما ایجاد کند. این را میتوانید از فردی که در اثر سهل انگاری اقدام به انجام این کارها کرده اند و اکنون درگیر درمان و هزینه های بسیار بالا هستند بپرسید.
نکات مهمی که پس از انجام عمل کراتین درمانی و پروتئین درمانی باید انجام دهید:
- بعد از انجام هر کدام از اقدامات فوق برای شست و شو و رسیدگی به موهای خود حتما از شامپوی فاقد سولفات استفاده کنید. با این کار میزان ماندگاری را افزایش می دهید و آسیب هایی که مو را تهدید میکنند به حداقل خواهد رسید.
- حتما از ماسک مو در داخل حمام استفاده کنید. این کار باعث می شود لطافت و نرمی موهای شما حفظ شود و شانه کردن مو آسان شود و آبرسانی و مرطوب کنندگی مو نیز انجام پذیرد.
- پس از شستن موها آب اظافی آن ها را بگیرید و با روغن آرگان ساقه ی موها را مرطوب کنید. روغن آرگان یک روغن تقویت کننده و تغذیه کننده است که می تواند اثرات بسیار عالی برروی موهای شما ایجاد کند.
- به منظور حفظ حالت صافی و لختی موها بهتر است پس از استحمام موهای خود را به وسیله ی باد خنک سشوار خشک نمایید.
- تا جایی که ممکن است استفاده از مواد شیمیایی برای موها را به حداقل برسانید.هر کدام از مواد شیمیایی مانند حالت دهنده ها، رنگ مو، دکلره و … می تواند ماندگاری اقدامات فوق را بشدت کاهش دهدو موها را با آسیب های بیشتری روبرو سازد. پس از استفاده از این محصولات چشم پوشی نمایید.
- حتما قبل از انجام هر گونه عملی تمام موارد و آسیب های مو را بررسی نمایید و به جواب این سوال که هدف اصلی شما از انجام این اقدامت چیست برسید.

به منظور حفظ حالت صافی و لختی موها بهتر است پس از استحمام موهای خود را به وسیله ی باد خنک سشوار خشک نمایید.
توصیه ی نیووافتی
امیدواریم پس از مطالعه ی این مطلب بتوانید بهترین و مناسب ترین تصمیم را بگیرید. می توانید برای خرید محصولاتی که برای کراتین کردن موها و پروتئین تراپی آن ها نیاز دارید به فروشگاه اینترنتی نیووافت مراجعه نمایید. با مراجعه به سایت نیووافت می توانید از محصولات با کیفیت و اصل برخوردار شوید و خریدی آسان و مطمئن را تجربه نمایید.